Labsphere

Labsphere is integrating sphere-specialist en maakt daar omheen een heel scala aan lamp- en LED analysers.

Labsphere is een bedrijf met een enorme kennis over integrerende bollen en diffuse lichtmetingen. Labsphere doet veel projecten waarbij vanaf de basis een compleet lichtmeetsysteem wordt ontworpen, puur op specificaties van de klant. Labsphere is bijzonder sterk in dergelijke ontwikkelingen, en is goed op de hoogte van de diverse internationale standaarden.

Illumia-Lite webpageIllumia Pro webpageHalfMoon systems webpage

Intensity meters webpageintegrating spheres webpageLightmetrix analysis software webpage

 

 

 

 

 

 

 

 

De belangrijkste serie meetinstrumenten is de ILLUMIA-PRO series:

Nieuwe total-solution systemen op basis van integrating sphere, spectrometer, calibratie, temperatuur-controller en voedingen. Een volledig meetplatform voor lampen en LEDs, van groot tot klein, van laag tot hoog-vermogen, voor handmatige en geautomatiseerde metingen. Van uw LED bronnen kunt een volledige temperatuur-stroom-lumens karakterisering maken. Op verschillende prijs- en prestatieniveau's kunt u uw keuze maken.

NIEUW: Fotometrische en Optische Test Service. Bij onze partner in de UK kunnen wij metingen aan delichtopbrengst van uw bronnen en armaturen verzorgen. Compleet met calibratie certificaten, gedaan volgens de huidige normen en standaarden. Vraag naar onze actuele lijst van mogelijkheden.

Ga hier naar onze Produkt Selectie Matrix.

Ga hier naar de website van Labsphere zelf.

Stel hier uw vraag aan de Laser 2000 specialisten.