Over Laser 2000

 

Laser 2000 vindt het haar missie om steeds de toonaangevende technologieën in de fotonica te bieden. Als u optische instrumenten, componenten, lichtbronnen of lasers zoekt dan bent u bij ons aan het goede adres. Laser 2000 vertegenwoordigt een 50-tal bekende én nieuwe merken op dit gebied.

Laser 2000 is geen fabrikant maar een distributeur van producten. Wij vertegenwoordigen fabrikanten uit heel de wereld en wij doen de marketing, verkoop en service in Nederland, Belgie en Luxemburg. Samen met onze klanten selecteren wij het juiste product bij de toepassing.

Wij specialiseren ons in:

Aan internationale fabrikanten van deze producten bieden wij toegang tot de Benelux; onze productspecialisten hebben bij elkaar genomen bijna 70 jaar ervaring in de fotonica. We kunnen redelijk inschatten of een product succesvol door ons kan worden geintroduceerd, of dat andere kanalen nodig zijn.

Aan onze klanten bieden wij méér dan enkel producten; wij bieden ook onze diepe technische achtergrond en onze markt-kennis. We kunnen hierdoor goed meedenken met onze klanten en oplossingen zoeken - zowel bínnen als buíten ons eigen productgamma.

Wij helpen u graag. Bel ons op +31-297-266 191.

Ga naar de algemene website van Laser 2000 Benelux